Gjobat dhe Taksat

PAGESAT ME EASYPAY

[custom_card_no_shadow]Pagesat e detyrimeve nuk kanë qenë ndonjëherë më lehtë se kaq. Me anë të EasyPay, klientëve u ofrohen metoda të lehta pagese dhe gjithëpërfshirëse.Regjistrohuni në EasyPay dhe paguani detyrimet direkt nga celulari me aplikacionin EasyPay ose online kudo që ndodheni.Nëse nuk ndiheni komodë me pajisjet elektronike, mund të vizitoni një nga pikat EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Me shumë gjasa do të gjeni një prej tyre poshtë pallatit.*Pikat EasyPay janë zyra/dyqane të cilat ofrojnë shërbimet e EasyPay fizikisht përpos produkteve të tjera të bizneseve të tyre.[/custom_card_no_shadow]
[custom_card_focus]Pagesat e detyrimeve me EasyPay ofrohen aq lehtë sa nuk do të keni më dëshirë t’i shmangni![/custom_card_focus]

GJOBAT DHE TAKSAT

[custom_card img=”25308″ title=”Gjobat”]Parkuat në vendin e gabuar? Tejkaluat limitin e shpejtësisë? Të gjithëve na ndodh, por falë unfikimit të gjobave të Policisë së Shtetit me ato të Bashkisë Tiranë, ju mund t’i paguani të gjitha me EasyPay! A e dini se nëse paguani gjobën në kohë, ju përfitoni 20% ulje dhe nëse nuk e paguani në kohë, atëherë do të paguani 2% kamatë për cdo ditë vonese?

Me EasyPay, koha nuk është problem. Ne kemi mundësuar pagesat e gjobave në kohë reale, direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona në Shqipëri, që ju të dilni gjithmonë të fituar. Për më shumë: Si të paguaj Gjobat?[/custom_card][custom_card img=”25303″ title=”Taksat e Bashkisë Tiranë – DPTTV”]Shërbimi i DPTTV ka një vecanti nga shërbimet e tjera pasi mund të paguhen në një çast të gjitha detyrimet, gjobat apo kamatat që i shfaqen klientëve, apo dhe aq sa klientët zgjedhin të paguajnë.

Për gjobat apo kamat vonesat: Nëse paguhen në një moment më shumë se një e tillë, do të mbahet komision vetëm për një; për të tjerat s’do të mbahet komision.

Ne kemi mundësuar pagesat e taksave në kohë reale, direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona në Shqipëri, që ju të kurseni kohë në maksimum. Për më shumë: Si të paguaj Taksat?[/custom_card]