Kontribo

Nëse dëshironi të kontriboni në blogun fintech, ju lutem na dërgoni interesimin tuaj duke plotësuar të dhënat më poshtë. Ne do të vihemi në kontakt me ju në rast se artikulli juaj botohet në faqen tone Fintech Blog. *Artikulli duhet të jetë original i shkruar nga ju, të ketë tematikë kryesore financën digjitale dhe fintech. Nëse botohet, artikulli do të përkthehet në gjuhën angleze gjithashtu dhe ju do të kreditoheni si autori i saj.