Çfarë Ofrojmë
Fatura, utilitete, rimbushje
Paguani faturat e utiliteteve, abonime Internet, telefoni, TV (DigitAlb, AlbTV, Tring etj.), kopshtet; direkt me aplikacionin EasyPay ose në pikat EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Njoftohuni në kohë reale për detyrimet e reja me anë të push notifications të aplikacionit EasyPay!
i i
Gjobat dhe Taksat
Shmangni kamat-vonesat e gjobave bashkiake, të Policisë së Shtetit dhe taksave vendore duke paguar në kohë reale direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona në Shqipëri.
Mikrokredi
Paguani këstet e mikrokredive shpejt dhe sigurtë me celular duke përdorur aplikacionin EasyPay ose në të gjitha pikat EasyPay në Shqipëri. Njoftohuni në kohë reale për detyrimet e reja me anë të push notifications të aplikacionit EasyPay!
Blerje online – Ecommerce
Blini online me EasyPay në një nga faqet tona partnere duke shmangur lodhjen e qendrave tregtare të mëdha. Edhe nëse nuk keni llogari bankare, mund të paguani online duke përdorur llogarinë tuaj EasyPay!
Evente dhe bileta
Eventet më të bukura në Shqipëri dhe rajon janë më pranë jush se asnjëherë më pare. Kërkoni për eventet e radhës, zgjidhni të preferuarin tuaj dhe paguani për biletën nga rehatia e shtëpisë ose tek pika më e afërt EasyPay; për t’i dhuruar vetes dhe të afërmve momente ndryshe. Kurseni letër, bileta ju vjen elektronikisht!
Transferta Parash
Kurseni dhe dërgoni para brenda dhe jashtë vendit me Ria Money Transfer, tarifat realisht më të lira në treg! Vizitoni pikën më të afërt Ria-EasyPay për të transferuar ose tërhequr para nga të afërmit tuaj kudo që ndodhen.
Fatura, utilitete, rimbushje
Paguani faturat e utiliteteve, abonime Internet, telefoni, TV (DigitAlb, AlbTV, Tring etj.), kopshtet; direkt me aplikacionin EasyPay ose në pikat EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Njoftohuni në kohë reale për detyrimet e reja me anë të push notifications të aplikacionit EasyPay!
Gjobat dhe Taksat
Shmangni kamat-vonesat e gjobave bashkiake, të Policisë së Shtetit dhe taksave vendore duke paguar në kohë reale direkt nga aplikacioni EasyPay ose në të gjitha pikat tona në Shqipëri.
i i
Mikrokredi
Paguani këstet e mikrokredive shpejt dhe sigurtë me celular duke përdorur aplikacionin EasyPay ose në të gjitha pikat EasyPay në Shqipëri. Njoftohuni në kohë reale për detyrimet e reja me anë të push notifications të aplikacionit EasyPay!
Blerje online – Ecommerce
Blini online me EasyPay në një nga faqet tona partnere duke shmangur lodhjen e qendrave tregtare të mëdha. Edhe nëse nuk keni llogari bankare, mund të paguani online duke përdorur llogarinë tuaj EasyPay!
Evente dhe bileta
Eventet më të bukura në Shqipëri dhe rajon janë më pranë jush se asnjëherë më pare. Kërkoni për eventet e radhës, zgjidhni të preferuarin tuaj dhe paguani për biletën nga rehatia e shtëpisë ose tek pika më e afërt EasyPay; për t’i dhuruar vetes dhe të afërmve momente ndryshe. Kurseni letër, bileta ju vjen elektronikisht!
Transferta Parash
Kurseni dhe dërgoni para brenda dhe jashtë vendit me Ria Money Transfer, tarifat realisht më të lira në treg! Vizitoni pikën më të afërt Ria-EasyPay për të transferuar ose tërhequr para nga të afërmit tuaj kudo që ndodhen.
Dërgoni para tek të dashurit tuaj
Transfertat e parave me tarifat më të ulëta
EasyPay
Projektuar për të qenë sa më e lehtë
Provoje Vetë
Shkarko Tani
Shkarko falas në platformat iOS, Android dhe Windows

Kanalet e pagesave

ÇMIME

Kanë folur për ne